برای رفتن به سایت یار منجی بر روی متن مشاوره رایگان در زمینه تغذیه درمانی کلیک نمائید

 

      

         ترب

 

اسهال - سياتيك - رماتيسم - سرفه - سرطان معده - فلج - گواتر - آسم - شوره سر - سستي كمر - ديفتري و...

1.   طبع ترب گرم و خشك است و تخم آن شدتش بيشتر است.

2.   براي تسكين كمر درد از جوشانده برگ ترب به‎صورت ضماد استفاده كنيد.

3.   براي قطع اسهال از جوشانده گل‎هاي آن روزي 3 نصف استكان استفاده كنيد.

4.   براي تسكين دردهاي سياتيك له شده ترب را به‎صورت ضماد در محل درد بگذاريد.

5.   براي تسكين درد رماتيسم از له شده ترب به‎صورت ضماد استفاده كنيد.

6.   ترب تسكين دهنده سرفه است پخته آن را همراه گوشت ميل كنيد.

7.   ترب هضم كننده غذاست همراه غذا خورده شود.

8.   كساني كه سرطان معده دارند از دم‎كرده تخم ترب استفاده كنند.

9.   پستان مادران شيرده كه ورم مي‎كند مي‎توانند از ضماد پخته ترب استفاده كنند.

10. ترب براي فلج‎هاي ناگهاني كه در اثر سكته مغزي به وجود مي‎آيد مفيد است يعني كساني كه فلج مي‎شوند ترب را در برنامه غذايي روزانه خود بگذارند و از ترب پخته شده كه با روغن كنجد مخلوط شده است عضو فلج شده را ماساژ دهند.

11.  دم‎كرده برگ ترب دفع اخلاط را راحت‎تر مي‎كند و مفيد است.

12.  آب ترب براي بازكردن انسداد و گرفتگي كبد و طحال مفيد است.

13.  كساني كه درد مفاصل دارند همراه غذا ترب بخورند و ضماد پخته آن را در محل درد بگذارند.

14. براي استخراج سنگ مثانه به مقدار 30 گرم آب سرشاخه‎هاي برون برگ ترب را با 30 گرم سكنجبين در يك ليوان آب مخلوط كرده ميل شود ، سپس تا شب هر ساعت يك ليوان آب ميل شود و به مدت سه روز اين عمل تكرار گردد. يك روش ديگر براي خارج كردن سنگ مثانه ترب را خالي كرده داخل آن يك قاشق مرباخوري تخم شلغم ريخته سپس سرخالي شده آن را با شلغم مسدود كنيد و در كاغذ آلومينيم بسته شود آن‎گاه در زير آتش يا فر بپزيد ، پس از سرد شدن با عسل مخلوط كرده و ميل شود سه روز اين كار انجام شود.

15. براي تقويت نيروي جنسي يك قاشق مرباخوري تخم ترب را در يك ليوان آب جوش به مدت 20 دقيقه دم‎كرده ميل شود.

16. براي دفع سم‎ گزندگان تخم ترب را با سركه ضماد كرده در محل گزش بگذاريد.

17. براي گريز حشرات و دفع گزش آن‎ها آب ترب را بر بدن بماليد.

18. براي رفع آثار ضربه و خون‎مردگي ترب را كوبيده با عسل مخلوط كرده روي پوست بگذاريد.

19. در خوردن ترب نبايد زياد افراط كرد چون ديرهضم است و براي معده ناراحتي ايجاد مي‎كند.

20. ترب بلغم را از بين مي‎برد و غذا را هضم مي‎كند.

21. جوشانده ترب برطرف كننده سرماخوردگي مي‎باشد.

22. امام صادق(ع) فرمودند : ترب سه خاصيت دارد ، برگ آن نفخ شكم را از بين مي‎برد ، مغز آن ادرار را زياد مي‎كند و ريشه آن بلغم را قطع مي‎كند.

23. ترب بازكننده عادات ماهانه است. خانم‎ها سعي كنند در دوران عادت كمتر ترب مصرف كنند.

24. يك روش ديگر براي درمان سرفه : داخل ترب سياه را به اندازه 2 قاشق غذاخوري خالي نموده و شكر درون آن مي‎ريزيم بعد از چند ساعت شيره‎اي درون ترب جمع مي‎شود كه براي سرفه مفيد مي‎باشد. كم‎كم آن شربت يا شيره را مي‎خورند.

25. كساني كه آسم دارند مي‎توانند از روش بالا استفاده كنند البته با احتياط.

26. ترب سياه تسكين دهنده درد سنگ صفرا است.


برچسب‌ها: گیاهان دارویی, طب سنتی

مشاوره رایگان در زمینه تغذیه درمانی (مشاوره ما با تمام مشاوره هایی که در زمینه طب سنتی انجام داده اید متفاوت است)



تاريخ : شنبه 1391/10/30 | 13:21 | نویسنده : مدیروبلاگ |

 

         ترتيزك   ( شاهي )

 



       آسم - مدر - محرك جماع - مقوي باء - سنگ كليه ، مثانه - زخم‎هاي جلدي - سرطان - كك مك - بازكننده صدا - طحال - لكه‎هاي قهوه‎اي و...

1.   طبع آن گرم و خشك است.

2.   ترتيزك داراي يد ، آهن ، فسفر، مس ، منگنز، گوگرد و كارتن مي‎باشد.

3.   كساني كه آسم دارند و يا سرفه مي‎كنند ، ترتيزك را در برنامه غذايي خود قرار دهند.

4.   ترتيزك مدر و نيروبخش است.

5.   ترتيزك مولد اسپرم ، محرك جماع و مقوي باه مي‎باشد.

6.   ترتيزك به هضم غذا كمك مي‎كند و ضدباد ، گاز و نفخ معده است.

7.   ترتيزك بافت بدن را جوان مي‎كند.

8.   ترتيزك تصفيه كننده خون است در نتيجه دمل‎ها و دانه‎هاي چركي زيرپوست با خوردن آن از بين مي‎رود.

9.   براي سنگ كليه ، مثانه و مجاري ادرار بسيار مفيد مي‎باشد بالاي غذا خورده شود و از 10 گرم خشك كرده آن در 300 سي‎سي آب دم‎كرده و هر 2 ساعت يك ليوان ميل شود.

10. جهت كشتن كرم صبح ناشتا نصف استكان آب ترتيزك ميل كنند.

11. براي درمان زخم‎هاي جلدي آب ترتيزك را با روغن زيتون مخلوط كرده روي زخم بمالند.

12. كساني كه چاق هستند براي لاغر شدن همراه غذا ترتيزك بخورند.

13. كساني كه مشكل مجاري تنفسي و دردهاي برونشيت و سياه سرفه دارند از ترتيزك استفاده كنند.

14.  جوشانده ترتيزك فشارخون را پايين مي‎آورد. 10 گرم ترتيزك خشك را با 300 سي‎سي آب جوشانده روزي 3 فنجان ميل شود.

15.  ترتيزك خلط ‎آور است. به‎صورت دم‎كرده و يا شربت ميل كنيد.

16.  در رابطه با مرض گال و اگزما خوردن ترتيزك بسيار مفيد است.

17.  ترتيزك برطرف كننده اختلال غددي و خستگي مي‎باشد.


برچسب‌ها: گیاهان دارویی, طب سنتی

مشاوره رایگان در زمینه تغذیه درمانی (مشاوره ما با تمام مشاوره هایی که در زمینه طب سنتی انجام داده اید متفاوت است)



تاريخ : شنبه 1391/10/30 | 13:20 | نویسنده : مدیروبلاگ |

 



  ترخون

 اشتها‎آور - درد مفاصل - سرعت انزال - تقويت كننده اعصاب - نقرس - دل درد - تصلب شرائين - التيام زخم‎ها - رماتيسم - ادرارآور و...

1.  طبع ترخون گرم و خشك است.

2.  ترخون اشتها‎آور و مقوي معده است.

3.  ادرارآور مي‎باشد ، 10 گرم ترخون در 300 سي‎سي آب دم‎كرده و ميل شود.

4.  براي درد مفاصل مفيد مي‎باشد همراه غذا خورده شود و كوبيده آن به‎صورت ضماد استفاده گردد.

5.  درمان‎كننده قاعدگي‎هاي دردناك مي‎باشد و همچنين قاعده‎آور است.


برچسب‌ها: گیاهان دارویی, طب سنتی

مشاوره رایگان در زمینه تغذیه درمانی (مشاوره ما با تمام مشاوره هایی که در زمینه طب سنتی انجام داده اید متفاوت است)



تاريخ : شنبه 1391/10/30 | 13:19 | نویسنده : مدیروبلاگ |

 

   تره

 


 

        رماتيسم - خونريزي بيني - قاعده‎آور - محرك جنسي - بواسير - گزيدن افعي - تنگي نفس - سرطان - كيسه صفرا - اسيداوريك خون - ماه گرفتگي - برص - جذام - دردهاي عصبي و...

1.    طبع تره گرم و نسبتاً خشك است.

2.    ضماد تره براي نرم كردن ورم‎ها مفيد است.

3.    تره ضدعفوني كننده روده‎ها است.

4.    كساني كه رماتيسم دارند از تره استفاده كنند.

5.    تره بازكننده انسدادها و گرفتگي‎ها است.

6.    براي جلوگيري از خونريزي بيني تره را له كرده با سركه مخلوط كنيد روي پيشاني بگذاريد.

7.     تره قاعده‎آور است.

8.     تقويت كننده نيروي جنسي است و محرك جنسي است در صورتي كه با عسل خورده شود.

9.     كساني كه تنگي نفس دارند سوپ جو با تره بخورند.

10.   ترشي تره ( تره را در سركه خانگي بخيسانيد ) بازكننده گرفتگي كبد است.

11.   جهت درمان بواسير ضماد تره را در محل درد بگذاريد.

12.   ضماد تره براي گزيدن افعي خوب است خوردن آن با آب و عسل سموم جانوران را خنثي مي‎كند.

13.   خوردن زياد تره خون را مي‎سوزاند و بينايي را كاهش مي‎دهد و لثه را خراب مي‎كند.

14.   تره براي گرم مزاجان مفيد و خوب است با گشنيز بخورند، البته زياد استفاده نشود.



برچسب‌ها: گیاهان دارویی, طب سنتی

مشاوره رایگان در زمینه تغذیه درمانی (مشاوره ما با تمام مشاوره هایی که در زمینه طب سنتی انجام داده اید متفاوت است)



تاريخ : شنبه 1391/10/30 | 13:18 | نویسنده : مدیروبلاگ |

 



                ترشك  

تصلب شرايين - كم اشتهايي - جوش صورت - كمردرد - نقرس - گواتر - كم‎خوني - اسهال‎هاي خوني - نشاط‎آور - ماليخوليا - كبد - درمان خارش - پسوريازيس و...

1.   طبع ترشك سرد و خشك است.

2.   ترشك داراي پروتئين ، چربي ، مواد نشاسته‎اي ، كلسيم و فسفر مي‎باشد.

3.   عصاره‎ي آن خنك كننده است و ضدالتهاب داخلي است.

4.   ضدقليايي خون و بالا بودن غلظت آن.

5.   برطرف كننده خشكي دهان و خارش‎هاي پوستي است.

6.   كساني كه پسوريازيس دارند ترشك را در برنامه غذايي خود قرار دهند.

7.   به‎خاطر وجود ويتامين C در آن ضدخونريزي لثه مي‎باشد.

8.  ترشك براي پايين آوردن فشارخون گياه مناسب است ( به‎صورت آش ترشك بخورند ).


برچسب‌ها: گیاهان دارویی, طب سنتی

مشاوره رایگان در زمینه تغذیه درمانی (مشاوره ما با تمام مشاوره هایی که در زمینه طب سنتی انجام داده اید متفاوت است)



تاريخ : شنبه 1391/10/30 | 13:18 | نویسنده : مدیروبلاگ |

 


 

    جعفري

 

     يرقان - طحال - كبد - تنگي‌نفس - ترشحات زنانگي - سرخك - ادرارآور - تب‎بر - آسم - شوره‎سر - گواتر- سياهي زيرچشم - بادونفخ دربدن - كك‌مك - پروستات و...

1.   طبع جعفري گرم و خشك است.

2.   جعفري سرشار از ويتامين آ مي‎باشد و داراي ويتامين ث ، اي ، ب مي‎باشد و آهن و كلروفيل زياد دارد.

3.   جهت سنگ كليه 30 گرم جعفري خشك را در يك ليتر آب جوشانده هر 3 ساعت يك ليوان ميل شود.

4.   كساني كه كم اشتها هستند از سوپ جعفري و همچنين همراه غذاي خود جعفري استفاده كنند.

5.   جعفري اختلالات هاضمه را تنظيم مي‎كند.

6.   كساني كه يرقان دارند جعفري را در برنامه غذايي خود قرار دهند.

7.   از جعفري براي بيماري‎هاي كبد و طحال مي‎توان استفاده كرد كه به‎صورت دم‎كرده روزي 3 فنجان و خام همراه غذا ميل شود.

8.   كساني كه تنگي نفس دارند از سوپ جعفري استفاده كنند و قبل از غذا يك قاشق آب جعفري بخورند.

9.   براي درمان ترشحات زنانگي قبل از غذا 2 قاشق غذاخوري آب جعفري بخورند يا اين كه همراه غذا جعفري بخورند.

10. كودكاني كه سرخك مي‎گيرند به آن‎ها سوپ جعفري بدهيد چون باعث مي‎شود دانه‎هاي سرخك سريعتر ظاهر شده و از بين برود.

11.  براي بازشدن قاعدگي 100 گرم جعفري در يك ليتر آب جوشانده هر 2 ساعت يك ليوان ميل كنند. خانمهاي حامله نبايد از اين محلول استفاده كنند.

12.  ماليدن ضماد جعفري روي زنبور گزيدگي مفيد مي‎باشد.

13.  براي صورت‎هاي پرجوش جعفري را پخته به‎صورت ضماد روي پوست و جوش‎ها بگذاريد و هر روز با آب جعفري بشوييد.

14.   خوردن جعفري همراه غذا جواني شما را حفظ مي‎كند.

15.  تخم جعفري ادرارآور است.

16.  براي خانم‎هايي كه شير آن‎ها بند آمده است جعفري را له كرده به‎صورت ضماد روي سينه و پستان بگذاريد شير باز خواهد شد.

17.  جعفري تب‎بر خوبي است كساني كه سرما خورده‎اند يا تب دارند از سوپ جعفري استفاده كنند.

18.  براي گرفتگي صدا در اثر سرماخوردگي مقداري جعفري خرد كرده در شير بريزيد صبح ناشتا ميل كنيد.

19.  خوردن ساقه‎ي جعفري اعصاب را تسكين مي‎دهد پس به‎خاطر داشته باشيد جعفري را در سبزي‎خوردن خود قرار دهيد و ساقه آن را دور نريزيد.

20.  برگ جعفري صاف كننده خون است و اگر سلولي از بين رفته باشد آن را شستشو داده و سلولي جديد به وجود مي‎آورد.

21.  دوستاني كه كوه مي‎روند اگر 2 ساعت قبل از كوه‎پيمايي از دم‎كرده جعفري استفاده كنند خيلي راحت‎تر و با آرامش‎ خاطر بيشتري مسير كوه‎پيمايي را خواهند پيمود.


برچسب‌ها: گیاهان دارویی, طب سنتی

مشاوره رایگان در زمینه تغذیه درمانی (مشاوره ما با تمام مشاوره هایی که در زمینه طب سنتی انجام داده اید متفاوت است)



تاريخ : شنبه 1391/10/30 | 13:16 | نویسنده : مدیروبلاگ |

  

 

 

  چغندر

 

 

     آسم - كم خوني - كك مك - پيسي - چاقي - نقرس - اگزما - سردرد - آرامش اعصاب - كهير - دمل - درد مفاصل - شپش - ديابت - زردزخم و...

1.    طبع ريشه چغندر معتدل است.

2.    به‎خاطر فسفر و قندي كه در چغندر وجود دارد براي درك مطالب و تقويت حافظه بسيار مفيد مي‎باشد.

3.    چغندر باعث ساخته شدن گلبول قرمز مي‎شود.

4.    چغندر درمان كننده كم خوني و ضعف عمومي بدن مي‎باشد.

5.    براي تنظيم شدن فعاليت دستگاه‎هاي مختلف بدن هفته‎اي ( 3 روز در ميان ) سه چهارم استكان آب چغندر با يك چهارم آب هويج مخلوط كرده به مدت يك ماه ميل كنيد.

6.    يكي از روش‎هاي خوب خوردن چغندر خام را رنده كرده كمي دارچين به آن اضافه كرده به‎عنوان سالاد همراه غذا بخورند.

7.    كساني كه چاق هستند و از اضافه وزن خود رنج مي‎برند مي‎توانند از سالاد چغندر يا چغندر پخته استفاده كنند.

8.    براي رفع كك مك برگ چغندر با كمي اسيد بوريك مخلوط نموده روزي 2 بار صبح و عصر به مدت 2 هفته به‎صورت بماليد.

9.    خوردن گوشت گاو با چغندر باعث از بين رفتن پيسي مي‎شود.

10.  حضرت رضا(ع) فرمودهاند : خوردن چغندر باعث مي‎شود از جذام درامان بمانيد عقل را زياد و خون را تصفيه مي‎كند ، چغندر شفاي درد است استخوان را محكم و گوشت را مي‎روياند.

11.  آب چغندر براي افرادي كه مبتلا به نقرس مي‎باشند بسيار مفيد است.

12.  آب چغندر براي مسلولين نيز مفيد مي‎باشد صبح و عصر يك استكان ميل شود.

13.  براي كساني كه كم‎اشتها هستند از سالاد چغندر استفاده كنيد.

طرزتهيه سالاد چغندر: چغندر قرمز ( لبو ) ابتدا پخته سپس رنده نموده چند حبه سير را كوبيده با چغندر پخته شده مخلوط كنيد از اين سالاد همراه غذا بخوريد و اشتهاي شما باز مي‎شود ، اين سالاد در ميان روس‎ها متداول است.

14.  يك آش خوشمزه براي درمان اگزما : سبزي + گشنيز + برگ چغندر + برنج + آب غوره مانند سوپ‎هاي ديگر ادويه‎جات و روغن كنجد يا زيتون نيز اضافه كنيد.

15.  چغندر پخته به درمان رعشه كمك مي‎كند. رعشه معمولاً از پيري يا بر اثر يك بيماري در بدن يا ترس ، خشم و گرسنگي و همچنين از جماع زياد به وجود مي‎آيد.

16.  اگر چنان چه شير در پستان بماند و باعث درد آن شود چغندر پخته را روي آن بگذاريد اگر چغندر و كلم و مويز را با هم پخته و نيم‎گرم كمپرس كنيد اثر آن بيشتر مي‎باشد.


برچسب‌ها: گیاهان دارویی, طب سنتی

مشاوره رایگان در زمینه تغذیه درمانی (مشاوره ما با تمام مشاوره هایی که در زمینه طب سنتی انجام داده اید متفاوت است)



تاريخ : شنبه 1391/10/30 | 13:15 | نویسنده : مدیروبلاگ |

 


   خرفه

 


        تصلب شرايين - خارش پوست - عفونت ريه - ورم طحال - رفع عصبانيت - بواسير - باد سرخ - زگيل - كهير - انزال زودرس - افزايش شير - ميخچه و...

 گرچه خرفه جزء سبزي‎هاي خوردني ما نيست و از آن خيلي كم استفاده مي‎كنيم اميد است اكنون كه با اين گياه خوب آشنا مي‎شويد جايگاهي براي آن در سبزي‎هاي خوردني خود باز كنيد.

 1.   طبع آن سرد و تر است.

2.   در روايت آمده است حضرت فاطمه (س) اين گياه را بسيار دوست مي‎داشت و بدين جهت به آن حضرت نسبت دادهاند.

3.   خرفه ادرار آور است و ضدكمبود ويتامين C است.

4.   تصفيه كننده خون است.

5.   رفع كننده تشنگي است.

6.   تب بر است.

7.   رفع كننده التهابات داخلي بدن مي‎باشد.

8.   دفع كننده اخلاط‎هاي خوني است.

9.   براي تسكين دردهاي ميگرن پخته خرفه را به‎صورت ضماد در محل درد بگذاريد.

10. جويدن برگ خرفه از خونريزي لثه جلوگيري مي‎كند.

11. ضماد خرفه براي ميخچه مفيد است.

12. گذاشتن ريشه خرفه بر روي زگيل به‎صورت ضماد آن را از بين مي‎برد.

13. براي تسكين سوختگي از ضماد خرفه استفاده كنيد.

14. خرفه دفع كننده صفرا است.

15. براي درمان جوش‎هاي سر، خرفه را كوبيده با عرق بيد و كاسني مخلوط نموده سر را بشوييد.


برچسب‌ها: گیاهان دارویی, طب سنتی

مشاوره رایگان در زمینه تغذیه درمانی (مشاوره ما با تمام مشاوره هایی که در زمینه طب سنتی انجام داده اید متفاوت است)



تاريخ : شنبه 1391/10/30 | 13:14 | نویسنده : مدیروبلاگ |

  

 

 

 خيار چنبر

يرقان - فشارخون - ضدصفرا - سياتيك - سوزاك - التهاب كبد - درد مفاصل و...

1.  طبع آن سرد و تر است.

2.  ماسك آن به شفافيت پوست كمك مي‎كند همچنين خوردنش براي اين كه نتيجه بهتري بگيريم خيار چنبر را با كمي آرد عدس مخلوط نموده روي پوست بگذاريد.

3.    براي درد مفاصل خيار چنبر را با آرد جو و روغن كنجد مخلوط نموده روي مفاصل بگذاريد.


برچسب‌ها: گیاهان دارویی, طب سنتی

مشاوره رایگان در زمینه تغذیه درمانی (مشاوره ما با تمام مشاوره هایی که در زمینه طب سنتی انجام داده اید متفاوت است)



تاريخ : شنبه 1391/10/30 | 13:13 | نویسنده : مدیروبلاگ |


  ريحان



   ضدتشنج - تنگي نفس - رطوبت معده - دل پيچه - زيادكننده اسپرم - ورم پستان - رفع غم و اندوه - گل مژه - بي‎خوابي - هيستري - شوره سر - استفراغ عصبي و...

1.      طبع ريحان كمي گرم و خشك است.

2.      امام صادق(ع) فرمودهاند : بدانيد كه چندين خاصيت در ريحان موجود است. منفذها را باز مي‎نمايد ، دهان را خوشبو مي‎كند ، غذا را گوارا مي‎كند ، اشتها به غذا را افزايش مي‎دهد ، از بيماري جذام شخص را مقاوم مي‎كند ، مرض را از بين مي‎برد و همه امراض را ريشه‎كن مي‎كند.

3.      دم‎كرده ريحان ضدتشنج است.

4.      خوردن ريحان سردردهاي ميگرن را ساكت مي‎سازد.

5.      سردردهاي عصبي را تسكين مي‎دهد.

6.      باعث ازدياد شير خانمها مي‎شود.

7.      عصاره ريحان با شكر براي رفع تنگي نفس ، سرفه و دردسينه مفيد است.

8.      جويدن ريحان زخم‎هاي دهان را از بين مي‎برد.

9.      دم‎كرده تخم ريحان مسكن است و درجه حرارت بالاي بدن را كاهش مي‎دهد.

10.  برگ ريحان ضد دل درد و بادشكن مي‎باشد.

11.  براي سوزاك 40 گرم تخم ريحان در يك ليتر آب بمدت 20 دقيقه دم‎كرده هر 4 ساعت يك ليوان با كمي عسل خورده شود.

12.  ريحان براي رطوبت معده مفيد است. اگر ريحان تازه ، شويد و مرزه تازه را هم به‎عنوان سبزي خورده شود بادهاي داخلي و رطوبت معده را از بين مي‎برد. رطوبت معده يعني رطوبت‎هايي كه در معده سد شده‎اند و با استفاده از ترشيدگي غذا به‎صورت كف بلغم از گلو خارج مي‎شود و گاهي بدون اراده آب دهان بيرون مي‎ريزد.

13.  شربت تخم ريحان مفرح قلب است.

14.  براي درمان دل پيچه از دم‎كرده ريحان بخوريد.

15.  محل گزيدگي حشرات را از ضماد ريحان بگذاريد.


برچسب‌ها: گیاهان دارویی, طب سنتی

مشاوره رایگان در زمینه تغذیه درمانی (مشاوره ما با تمام مشاوره هایی که در زمینه طب سنتی انجام داده اید متفاوت است)



تاريخ : شنبه 1391/10/30 | 13:12 | نویسنده : مدیروبلاگ |
نام و نام خانوادگی :
ایمیل:
شماره تماس :
آدرس سایت :
نام شهر شما :
نحوه ي آشنايي شما با ما :
عنوان پیغام:
پیغام :
ابزار تماس با ما