مشاوره رایگان در زمینه تغذیه درمانی


 


  باقلا



   كم خوني - نقرس - رماتيسم - درد مفاصل - سياتيك - نيرودهنده غرايز جنسي - شاداب كننده پوست - بازشدن دمل - التيام محل ضرب‎خوردگي - سرفه‎هاي خشك - اسهال – ضدتشنج و...

1.   طبع باقلا تازه ، سرد و تر است. باقلاي خشك سرد و خشك است.

2.   داراي ويتامين‎هاي ( A ، B ، C ) مي‎‎باشد و املاح مفيدي از جمله آهن ، آهك و فسفر دارد.

3.   براي كم‎خوني مفيد است.

4.   تقويت كننده مغز قلم استخوان‎ها مي‎باشد.

5.   خشك شده آن قدرت غذايي‎اش بيشتر از تازه آن مي‎باشد ولي ويتامين C آن كم مي‎شود.

6.   در عين حال كه براي كم خوني مفيد است ولي افرادي كه نسبت به آن حساسيت دارند از خوردن آن خودداري كنند. چون گلبول‎هاي خون آن‎ها سفيد مي‎شود و سريعاً دچار كم‎خوني مي‎شود و اگر چنانچه خون تزريق نكنند امكان مردن آن‎ها به‎وجود مي‎آيد.

7.   براي از بين بردن لكه‎هاي پوست باقلا را پخته له نموده به‎صورت ماسك روي پوست بگذاريد.

8.   كساني كه نقرس دارند 40 گرم باقلا را در يك ليتر آب بجوشانند و در فواصل غذا يك فنجان بنوشند.

9.   براي درمان رماتيسم و درد مفاصل و سياتيك از روش شماره 8 استفاده شود.

10. كساني كه لاغر هستند جهت تقويت باقلا بخورند.

11. باقلا نيرو دهنده غرايز جنسي است.

12. سريع الهضم است.

13. براي درمان ورم پروستات باقلا را آب پز نموده همراه آب آن ميل شود.


برچسب‌ها: گیاهان دارویی , طب سنتی

مشاوره رایگان در زمینه تغذیه درمانی

تاريخ : شنبه 1391/10/30 | 13:28 | نویسنده : مدیروبلاگ |

مشاوره رایگان در زمینه تغذیه درمانی



 



   باميه

 

          سوزاك - مقوي باء - سنگ مثانه - سوءهاضمه - پوست لطافت - ضدتشنج - چربي خون - صفرا - تقويت كننده‎ي بينايي - جوش‎هاي صورت - ورم روده - تب‌هاي كهنه و...

1.   طبع باميه سرد و تر است.

2.   جوشانده‎ي ميوه‎ي نارس باميه مقوي و نرم كننده است.

3.   مدر است براي كساني كه سوزاك هستند يا هنگام ادرار احساس درد مي‎كنند باميه را آب پز نموده همراه با آب قبل از غذا ميل كنند.

4.   ضماد التيام دهنده‎ي زخم است.

5.   براي درمان سفليس از جوشانده ريشه باميه استفاده شود ( 30 گرم در يك ليتر آب هر شش ساعت يك ليوان ميل شود. )

6.   براي گرفتگي صدا از شربت باميه استفاده شود. ابتدا باميه را جوشانده سپس كمي شكر داخل آن ريخته جوشانده را روزي 3 مرتبه بالاي غذا چند قاشق بخورند.

7.   ميوه باميه مقوي باه است. همراه گوشت و بادمجان يا سوپ‎ خورده شود.

8.   باميه زايمان‎هاي مشكل را آسان مي‎كند.

9.   جوشانده باميه سنگ مثانه را دفع مي‎كند.

10. جوشانده گل باميه ضدسودا مي‎باشد. 30 گرم در 500 سي‎سي آب ، سه بار در روز هربار يك استكان ميل شود.


برچسب‌ها: گیاهان دارویی , طب سنتی

مشاوره رایگان در زمینه تغذیه درمانی

تاريخ : شنبه 1391/10/30 | 13:27 | نویسنده : مدیروبلاگ |

مشاوره رایگان در زمینه تغذیه درمانی


  


  

    بومادران


 

     زخم‎هاي خنازير - جوش و غرور جواني - لك و پيس - زايمان آسان - سياتيك - ريزش مو - فشارخون - بواسير - اختلال بينايي - كرم روده و معده - تقويت بينايي و...

هدف از آوردن بومادران در سبزي‎هاي روزمره‎اي كه استفاده مي‎شود اين است كه بيشتر با اين سبزي خوب آشنا شويم و در برنامه غذايي خودمان بگنجانيم.

1.   طبع بومادران گرم و خشك است.

2.   اگر در اول بهار ما چند نوبت آش بومادران بخوريم ممكن است از حساسيت‎هاي فصلي تا پايان سال در امان باشيم.

3.   براي درمان تنگي سر معده و تنبلي و نفخ آن بين غذا نصف استكان عرق بومادران بنوشيد.

4.    اگر چنانچه عادت ماهانه خانم‎ها براثر سرمازدگي يا ترس نامنظم شد بعد از پاك شدن به مدت 14 روز از دم‎كرده بومادران استفاده كنند. 3 گرم در 150 سي‎سي آب جوشيده به مدت 15 الي 20 دقيقه دم‎كرده ميل شود.

5.    براي زخم‎هاي خنازير مي‎توان از جوشانده بومادران استفاده كرد، به صورت شستشو و دمكرده به مدت 7 روز ميل شود.

6.    براي جوش و غرور دوره جواني بومادران را نم كرده با يك پارچه تميز روي صورت كمپرس كنند.

7.    براي درمان لك و پيسي هرماه به مدت يك هفته از دم‎كرده بومادران بنوشيد. 3 گرم در 150 سي‎سي آب.

8.    خانم‎هايي كه ترشحاتشان زياد مي‎باشد مي‎توانند از دم‎كرده بومادران مانند شماره 7 استفاده كنند.

9.    براي برطرف شدن لك و كرك‎هاي پوست از ضماد بومادران گرماگرم استفاده شود.

10.  براي بسته شدن منافذ باز پوست 10 گرم بومادران در 200 سي‎سي آب جوشانده ابتدا صورت را بخور دهيد سپس پارچه تميز را داخل آب ولرم بومادران خيس نموده هفته‎اي 2 بار روي صورت بگذاريد.

11.   براي زايمان آسان از دم‎كرده بومادران استفاده شود.

12.   براي تسكين انواع سردرد و سرسام ضماد بومادران را روي شقيقه‎ها بگذاريد.

13.   براي درمان تنگي نفس از دم‎كرده بومادران استفاده شود.

14.   براي ساكت شدن نيش حشرات ضماد بومادران را در محل گزيدگي گذاشته شود.

15.   براي تسكين درد مفاصل از روغن بومادران به مفاصل بماليد.

          طرز تهيه روغن بومادران : 50 گرم در 250 گرم روغن زيتون خيس نموده سپس داخل يك شيشه ريخته درب شيشه را محكم ببنديد و شيشه را در آب جوش انداخته به مدت 4 ساعت بگذاريد آب با حرارت ملايم بجوشد سپس صاف نموده از اين روغن مي‎توان استفاده نمود.


برچسب‌ها: گیاهان دارویی , طب سنتی

مشاوره رایگان در زمینه تغذیه درمانی

تاريخ : شنبه 1391/10/30 | 13:25 | نویسنده : مدیروبلاگ |

مشاوره رایگان در زمینه تغذیه درمانی


 

 


  پونه

 


آسم - زخم واريس - اشتهاآور - غش - سوءهاضمه - تقويت نيروي جنسي - مقوي قلب - منظم كننده عادت ماهانه - تنگي نفس - استسقاء - درد سياتيك - كبودي پوست - كك‌مك و...

1.   طبيعت پونه گرم و خشك است.

2.   دم‎كرده پونه كوهي جهت درمان اسهال معمولي و اسهال خوني مفيد مي‎باشد. كساني كه اسهال شده‎اند مي‎توانند از سيب‎زمين آب‎پز همراه نعنا به‎عنوان غذا بخورند و از دم‎كرده پونه به‎عنوان چاي استفاده كنند.

3.   چاي پونه برطرف كننده خستگي‎هاي عصبي مي‎باشد. 5 گرم در 150 سي‎سي آب جوش به مدت 15 يا 20 دقيقه دم كنيد.

4.   دم‎كرده پونه اشتهاآور مي‎باشد و به هضم غذا كمك مي‎كند.

5.   كساني كه زخم واريس دارند 50 گرم را در يك ليتر آب جوشانده زخم‎ها را بشوئيد.

6.   دم‎كرده پونه براي سرفه‎هاي مداوم و آسم مفيد مي‎باشد. 3 گرم در 100 سي‎سي آب جوش ده دقيقه دم كرده، روزي 3 استكان ميل شود.

7.   براي تقويت لثه با سوخته پونه مسواك كنيد.

8.   كساني كه غش مي‎كنند پونه را استشمام كنند زيرا بوي آن مفيد است.

9.   يك نسخه براي سوءهاضمه برگ نعناع 3 گرم + برگ آويشن 4 گرم + برگ پونه 3 گرم در 300 سي‎سي آب جوشانده بالاي غذا يك فنجان ميل شود.

10. يك چاي براي تقويت نيروي جنسي : پونه 30 گرم + مرزه 30 گرم + زعفران 1 گرم + فلفل هندي ( سياه ) 3 گرم + فلفل سفيد 3 گرم + فلفل قرمز 3 گرم آسياب كرده مخلوط نموده هر دفعه 5 گرم در يك فلاكس ريخته سپس به اندازه 2 ليوان آب جوش در فلاكس ريخته تا شب به 3 نوبت محتوي ميل شود.

11. براي رفع لكه‎هاي پوست برگ تازه پونه را له كرده به‎صورت ضماد روي پوست بگذاريد.

12. براي دور شدن حشرات پونه را بكوبيد و بگذاريد بوي آن در فضا پخش شود.

13. بوئييدن پونه مقوي قلب است.


برچسب‌ها: گیاهان دارویی , طب سنتی

مشاوره رایگان در زمینه تغذیه درمانی

تاريخ : شنبه 1391/10/30 | 13:24 | نویسنده : مدیروبلاگ |

مشاوره رایگان در زمینه تغذیه درمانی




  پیاز

 

 

        سرطان كبد - سيروز - پلورزي - آنژين - سرطان - قند - بواسير - دندان درد - سياتيك - تب - برص - ديفتري - سوختگي - آلبومينوري - آب مرواريد - مشكي شدن مو - يبوست و...

1.   پياز خام همراه برنج فراموش نشود.

2.   قبل از هر چيز بايد گفت كه پياز هم غذا و هم دوا است.

3.   كساني كه مي‎خواهند غذايشان هضم شود يا بدنشان مقوي گردد همراه غذا پياز بخورند.

4.   كساني كه غذايشان ديرهضم مي‎شود پياز خام را همراه غذا بخورند.

5.   هر شهري كه وارد مي‎شويد ابتدا از پياز آن شهر بخوريد زيرا از خيلي مضرات آب‎هاي آلوده و هواي خراب جلوگيري مي‎كند.

6.   براي دفع سنگ كليه از شربت پياز استفاده كنيد. بدين صورت كه روزانه 6 بار يعني هر 4 ساعت يك‎بار 3 قاشق شربت پياز در يك ليوان آب حل و ميل شود.

طرزتهيه شربت پياز : آب پياز 100 گرم + آب 400 گرم + شكر 400 گرم را جوشانده تا به‎صورت شربت درآيد.

7.   شربت پياز آلبومين ادرار را برطرف مي‎كند و كساني كه مبتلا به ورم كليه هستند درمان مي‎شود.

8.   كساني كه شاش‎بند ( حبس‎البول ) هستند پياز خام را له كرده به‎صورت مرهم زير شكم بگذارند و روزي 3 قاشق شربت پياز همراه آب بخورند.

9.   كساني كه شكم‎ آن‎ها آب آورده است پياز خام يا شربت پياز استفاده كنند و همچنين پياز پخته را به‎صورت مرهم روي شكم بگذارند.

10. كساني كه دچار بيماري سيروز هستند از شربت پياز و پيازخام استفاده كنند.

11. كساني كه سرطان كبد دارند پياز را در برنامه غذايي خود قرار دهند.

12. بيماران ورم عضله قلب ( ميوكارديت ) روزي 3 قاشق غذاخوري شربت پياز همراه آب بخورند.

13. بيماران ذات‎الجنب يا پلورزي از شربت پياز استفاده كنند.

14. كساني كه دردهاي عصبي دارند پياز يا شربت آن را بخورند.

15. براي درمان آنژين يا گلودرد پياز پخته را له كرده و گرماگرم دو طرف گلو قرار دهند همچنين شربت پياز هم بخورند.

16. پياز از سرطان پيش‎گيري مي‎كند.

17. براي برطرف كردن ازدياد فشارخون هفته در ميان از شربت پياز روزي 3 قاشق استفاده شود.

18. كساني كه بيماري قند دارند پياز خام را در برنامه غذايي خود قرار دهند.

19. كساني كه قند خونشان كمتر از حد طبيعي است از خوردن پياز خودداري كنند.

20. براي درمان ميگرن پياز خام را له كرده بر پيشاني بگذاريد.

21. براي ساكت كردن سوزش گزش زنبور از ضماد پياز استفاده كنيد.

22. براي تقويت نيروي جنسي چه زن و چه مرد گوشت را همراه پياز زياد بپزيد.

23. پياز پخته همراه با چربي دفع كننده اخلاط سينه مي‎باشد.

24. كساني كه تصلب شرائين دارند از پياز پخته استفاده كننده و سعي كنند مواد گياهي را بيشتر از مواد غيرگياهي استفاده كنند.

25. براي درمان زردي پياز را در سركه سيب پخته ميل كنيد.

26. براي درمان ورم طحال به روش 25 استفاده كنيد.

27. اگر پياز پخته گرم را بر روي دمل قرار دهيد باعث باز شدن آن مي‎شود.

28. براي درمان بواسير پياز پخته را به‎صورت ضماد در محل بگذاريد.

29. براي تحريك ميل شهوت تخم پياز را كوبيده همراه نبات روزي يك قاشق چاي‎خوري ميل شود.

30.  براي رفع بوي پياز بعد از خوردن كمي گردو بجويد.


برچسب‌ها: گیاهان دارویی , طب سنتی

مشاوره رایگان در زمینه تغذیه درمانی

تاريخ : شنبه 1391/10/30 | 13:23 | نویسنده : مدیروبلاگ |